להפוך את המצוי לרצוי

להפוך את המצוי לרצוי

לאחר שמשבר הקורונה שיתק את ענף האירועים לפרק זמן לא מבוטל החלה להבנות תעשייה שלמה של אירועים קטנים וכולם נרתמים לאתגר ,מפיקים ,מארגנים, מעצבים , מעצבים שירות, DJ ,צלמים.
לפני הקורונה היו בעלי השימחה צריכים להתארגן לאחת הלוגיסטיות הקשות והמיוחדות בחייהם וזה החל בבחירת אולם ולאחר בחירת מעצב להקה/זמר/DJ ,צלם, הפקות סירטונים,שירותי בר….תוך כדי לחצים גדולים מאוד של זמן חוזים בחירת ספקים סקיצות מהנדסים… סלקציית מוזמנים ,תיכנוני הושבה ,אישורי הגהה. ועוד לחצים והוצאות שלא פוסקות והכל בשביל היום החשוב בחייהם
והיום יש את מי להאשים וכל מה שזוג צריך זה ליצור אוירה חמה ולהפוך את החיסרון ליתרון.
מגבלת ההתקהלות מביאה אותנו ליצור אירוע מאוד מצומצם אך בקלות אפשר להפריד את האירוע הניקרה אירוע עובר.
בחלקו הראשון של האירוע מוזמנת המשפחה המבוגרת יותר ולהם מתאימים אירוע מחבק חם ואוהב אינטימי רגוע יותר אם מקצבים איטיים יותר כמובן שהאירוע הנ"ל משולב בקולינריה מתאימה, בשלב השני נפרדים מהקרובים ומגיעים הצעירים שהופכים את האירוע למסיבה באווירה פתוחה וסגנון מועדון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *